Головна / Жіночий портрет / В переддень Хелловіну

В переддень Хелловіну

by Yi Lin
5/5 (1)

Кого тільки не зустрінеш у лісі в переддень Хелловіну?! Чорних воронів, підвипивших мужиків і навіть літаючу відьму.

Добре відомий в англомовних країнах Helloween (День всіх святих) для українців тренд відносно новий. Але його популярність серед молоді в нашій країні зростає з кожним роком більше і більше. Для наших заокеанських друзів свято Хелловіну одне з найважливіших в календарі, так як пов’язане з вшануванням пам’яті померлих, а в українському варіанті це  – гарна нагода для костюмованих шоу та забав на честь містичної ночі.

Основними ознаками свята є гарбузи зі свічками, страшилки та моторошні костюми містичних істот: вампірів, мумій, всіляких монстрів та відьмаків. І якщо з вечіркою все очікувано та зрозуміло, то зустріти одного з таких персонажів в звичайному лісі, ніхто аж ніяк не сподівався. А особливо той чоловік, який випадково потратив на галявину (де проводилася фотозйомка образу відьми), і ще швидше її покинув, різко змінивши напрямок руху (за що дуже просимо у нього вибачення).

Ще в дитячих книжках писали, що відьма – це моторошна стара жінка, яка перетворюється на молоду особу з чорним волоссям, зеленими очима та дивакуватою поведінкою. Все це ми наважились відтворити та відобразити на фото. Наскільки задумане вдалося – дивіться самі.

 

witch2 witch3 witch4 witch5 witch6

Як і годиться, наша відьма була одягнена в потріпане та досить дивне вбрання темного кольору. На голові чорний конусоподібний капелюх з широкими полями та звисаючими клаптиками всілякого лахміття. А в руках – справжня мітла.

witch13

witch9

 

Щоб менше привертати уваги до своїх злодіянь, відьми селяться подальше від людей – в густих лісових хащах. Тому в пошуках потрібної локації – вирушили до найближчого лісу. Зробивши кілька портретів крупним планом, я відійшла в сторону щоб відзняти красивий пейзаж поруч. Та повертаючись назад помітила, наче моя модель парила над землею.

witch7

Примарилось же таке, подумала я і продовжила фотосесію. Та коли моя «відьма» здійнялася на мітлі у повітря, і з такою ж легкістю опустилася на землю, я повірила навіть у Діда Мороза. А все що змогла, відзняла на фото, і з вами ділюся.

witch17

witch19

witch18

Як можливо таке в наші дні, я і досі не збагнула! Чи то моя модель настільки вжилася в образ, чи місяць у повні стояв. Але прогулюючись лісом напередодні Хелловіну, – пильнуйте добре…

witch10 witch11 witch12 witch14 witch15 witch16 witch20

Модель – зоя

Локація – ліс, десь між с. Дубище та Носачевичі

Дата – жовтень, 2015

witch

Будь ласка, оцініть

Також прочитайте будь-ласка

Залишити коментар